Perftech.LargoPerftech.Largo - Finance


Učinkovito upravljanje s financami, računovodstvom in obvladovanjem tveganj.

Programska rešitev, ki organizacijam omogoča učinkovito upravljanje finančnih in računovodskih procesov. Združuje različne funkcije in podatke, kar omogoča boljše upravljanje s financami, računovodstvom, obvladovanjem tveganj ter poročanjem. Glavni cilj finančno-računovodskega informacijskega sistema je zagotoviti organizaciji natančen in celovit vpogled v njene finančne podatke ter podpreti odločanje na finančnem področju.

S pomočjo finančno-računovodskega informacijskega sistema organizacije dosežejo večjo natančnost in preglednost finančnih podatkov, poenostavijo postopke poročanja, povečajo učinkovitost in obvladujejo finančna tveganja. To omogoča odločevalcem, da sprejemajo bolj informirane odločitve glede poslovanja in usmerjanja organizacije v prihodnost.Perftech.Largo Lastnosti in prednosti


Poslovni informacijski sistem Perftech.Largo omogoča pregled in obdelavo integriranih podatkov iz več kot dvajset modulov, ki nam v pravem trenutni pokažejo uporabne informacije v okviru naslednjih rešitev:


FINANCE

Učinkovito upravljanje s financami, računovodstvom in obvladovanjem tveganj.

KOMERCIALA

Upravljanje s prodajo, trženjem, nabavo in logistiko.

UPRAVLJANJE PROIZVODNJE

Upravljanje proizvodnih procesov in operacij.

MOBILNO SKLADIŠČNO POSLOVANJE

Učinkovito upravljanje zalog, sledenje blagu ter optimizacijo skladiščnih operacij.

MOBILNA PRODAJA

Učinkovitejši prodajni procesi in večjo mobilnost prodajnih ekip.

POSLOVANJE S TUJINO

Upravljanje in izvajanje mednarodnih poslovnih dejavnosti.

UPRAVLJANJE S ČLOVEŠKIMI VIRI

Učinkovito upravljanje kadrovskih virov organizacije.

UPRAVLJANJE ODNOSOV S STRANKAMI (CRM)

Učinkovitost prodaje in marketinga.

SPECIFIČNE REŠITVE

Programske rešitve, ki so zasnovane in prilagojene za določeno področje ali industrijo.


Zakaj izbrati poslovni informacijski sistem Perftech.Largo?

Izkušnje in strokovnost: Naša ekipa strokovnjakov ima bogate izkušnje na področju razvoja programske opreme. Združujemo najnovejše tehnologije in najboljše prakse, da zagotovimo visoko kakovostne rešitve.

Prilagodljivost: Razumemo, da je vsako podjetje unikatno, zato prilagajamo rešitve vašim specifičnim potrebam. Ne glede na velikost ali panogo vašega podjetja, bomo ustvarili rešitev, ki bo popolnoma odgovarjala vašim zahtevam.

Usmerjenost k rezultatom: Rešitve so zasnovane tako, da vam pomagajo doseči konkretne rezultate. S povečano učinkovitostjo, avtomatizacijo procesov in naprednimi analitičnimi orodji boste lahko dosegli večjo produktivnost in konkurenčno prednost.

Podpora strankam: Naša ekipa strokovnjakov vam bo stala ob strani od začetka do konca. Zagotovili vam bomo celovito podporo, vključno z implementacijo rešitve, usposabljanjem vašega osebja in rednim vzdrževanjem. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Stroškovna učinkovitost: Omogoča vam zmanjšanje stroškov poslovanja. Z avtomatizacijo nalog in optimizacijo delovnih procesov boste prihranili čas in zmanjšali potrebo po ročnem delu. To vodi v večjo produktivnost, manjše napake in boljšo izrabo virov, kar pa posledično zmanjšuje stroške vašega poslovanja.

Ne tvegajte s povprečnimi rešitvami!
Izberite Perftech.Largo in se pridružite zadovoljnim strankam, ki so že izkusile prednosti naših storitev.

Stopite v stik z nami še danes in se prepričajte, kako vam lahko Perftech.Largo pomaga doseči poslovni uspeh.01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mojca Uranjek

Prodaja programske opreme

Mojca Uranjek

Prodaja programske opreme

Tel: +386 1 588 44 00
Email:
povprasevanje@perftech.si
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI (FAQ)


Ob nakupu poslovnega informacijskega sistema se stranke pogosto sprašujejo o različnih vidikih, saj želijo zagotoviti, da izberejo najprimernejšo rešitev za svoje potrebe. Tu je nekaj pogostih vprašanj in odgovorov:

Perftech.Largo ponuja širok nabor funkcionalnosti, vključno z upravljanjem zalog, spremljanje proizvodnje, financ, prodajo, nabavo, analitiko podatkov itd. Prilagajanje sistema vašim potrebam je mogoče z dodajanjem ali odstranjevanjem funkcionalnosti, prilagajanjem uporabniških vmesnikov in nastavitvami.
Implementacija sistema je običajno precej enostavna, vendar je odvisna od velikosti vašega podjetja in kompleksnosti zahtev. Za manjša podjetja traja implementacija običajno nekaj tednov, medtem ko lahko za večja podjetja traja nekaj mesecev.
Cena poslovnega informacijskega sistema Perftech.Largo je odvisna od obsega funkcionalnosti, velikosti podjetja in drugih dejavnikov. Ponudimo vam pregledno cenovno ponudbo, ki vključuje licence, vzdrževanje in podporo. Dodatni stroški so povezani z nadgradnjami, dodatno usposabljanjem ali morebitnimi prilagoditvami v prihodnosti.
Poslovni informacijski sistem Perftech.Largo bo pozitivno vplival na vaše poslovanje z avtomatizacijo procesov, boljšim nadzorom nad podatki, izboljšanimi analitičnimi orodji in hitrejšimi odločitvami. Pričakujete lahko povečanje učinkovitosti in optimizacijo poslovnih procesov.
Varnost podatkov je naša prednostna naloga. Perftech.Largo ima napredne varnostne mehanizme, vključno z enkripcijo podatkov, nadzorom dostopa in varnostnimi kopijami. Redno izvajamo varnostne preglede, da zagotovimo varnost vaših podatkov.
Ekipa Perftech za podporo je dosegljiva prek telefona ali e-pošte in bo odgovorila na vaša vprašanja ali težave v najkrajšem možnem času. Naš cilj je, da zagotovimo hitro reševanje morebitnih težav, da vaše poslovanje ne bo ovirano.
Da, Perftech.Largo je zasnovan v skladu z veljavnimi zakoni in regulativami na različnih geografskih področjih. Redno spremljamo spremembe zakonodaje in poskrbimo za njihovo ustreznost v poslovnem informacijskem sistemu Perftech.Largo.
Perftech.Largo je zasnovan za enostavno integracijo z obstoječo tehnološko infrastrukturo. Podpiramo operacijske sisteme MS Windows, baze podatkov MS SQL.
Na voljo vam bomo ponudili reference drugih strank, ki uporabljajo poslovni informacijski sistem Perftech.Largo, da si boste lahko ogledali njihove izkušnje in zadovoljstvo z uporabo rešitve.
Seveda, z veseljem vam bomo ponudili demo verzijo sistema, da si ga lahko ogledate in preizkusite, preden sprejmete odločitev o nakupu.
Perftech.Largo je zasnovan z mislijo na uporabniško izkušnjo. Preprost uporabniški vmesnik, intuitivne funkcije in prilagodljivost bodo izboljšali uporabniško izkušnjo, kar bo olajšalo delo vaših zaposlenih.
Da, zagotavljamo izobraževanja za vaše zaposlene, ki bodo uporabljali poslovni informacijski sistem Perftech.Largo. Usposobljeni bodo za učinkovito uporabo vseh funkcionalnosti sistema in izkoristili njegov celoten potencial.
Perftech.Largo je prilagodljiv in skalabilen, kar pomeni, da ga je mogoče nadgraditi v skladu z rastjo in razvojem vašega podjetja. Ponujamo redne posodobitve z novimi funkcijami in izboljšavami.
Perftech.Largo ima možnosti za integracijo s številnimi drugimi aplikacijami, kot so računovodski programi, CRM sistemi, spletne trgovine itd. S tem omogočamo nemoteno delovanje Perftech.Larga v vašem obstoječem ekosistemu aplikacij.
Varovanje podatkov je za nas izjemno pomembno. Izvajamo stroge varnostne postopke, uporabljamo najnovejše tehnologije za varovanje podatkov in skrbimo za skladnost z relevantnimi varnostnimi standardi.
Redno izvajamo vzdrževanje poslovnega informacijska sistema Perftech.Larga, ki vključuje nadgradnje, varnostne popravke in optimizacijo delovanja. Posodobitve se izvajajo sistematično in ob najmanj obremenitvah vašega poslovanja.
Poslovno informacijski sistem posodabljamo redno, da zagotovimo optimalno delovanje in vključitev novih funkcij. Pri posodobitvah skrbimo za varnost vaših podatkov in uporabljamo varnostne kopije, če je to potrebno.
Perftech.Largo omogoča prilagajanje poročil in analitičnih funkcij glede na vaše poslovne potrebe. Lahko ustvarite prilagojena poročila in pridobite specifične analize za boljše sprejemanje odločitev. Za bolj celovit in večdimenzionalen pregled poslovanja pa priporočamo uporabo direktorskega informacijskega sistema Perftech.MIS.
Postopek uvedbe poslovnega informacijskega sistema Perftech.Largo vključuje analizo vaših potreb, načrtovanje, implementacijo in usposabljanje. Skrbimo za čim manjše motnje v vašem poslovanju in vam pomagamo pri prehodu na nov sistem.
Da, zagotavljamo garancijo za delovanje sistema v skladu z našimi določili. Jamčimo za kakovost in zanesljivost naše rešitve ter stojimo za zadovoljstvo naših strank.