Perftech.DocSayPerftech.DocSay


Rešitev za upravljanje dokumentov

Razvili smo Perftech.DocSay z namenom, da vam omogočimo povečanje vrednosti enega najpomembnejših virov vašega podjetja - INFORMACIJ!

Perftech.DocSay je učinkovita rešitev, ki zagotavlja celovito upravljanje informacij in dokumentov v sodobnem poslovnem okolju. Rešitev je visoko prilagodljiva, kar vam omogoča, da jo prilagodite svojim poslovnim procesom in okolju.

Perftech.DocSay vam omogoča obvladovanje različnih vidikov dokumentacije, kot so upravljanje dokumentacije ISO, zajem in obdelava vhodne pošte, upravljanje prejetih računov, upravljanje projektne dokumentacije, upravljanje kakovosti ter hranjenje originalne dokumentacije, kot so pogodbe, ponudbe, navodila, delovni nalogi in še več.

Read Perftech.DocSay reviews on TrustRadius
Perftech.DocSay Lastnosti in Prednosti


Izbira dokumentacijskega sistema je ključna odločitev za vsako podjetje,saj ima pomemben vpliv na učinkovitost upravljanja dokumentov, varnostpodatkov in celotno poslovanje.

Pošta

Obdelava vhodne pošte in vseh postopkov, povezanih z vhodnimi dokumenti.

Obračuni

Zajemanje in potrjevanje računov.

Arhiviranje

Elektronsko arhiviranje ERP dokumentov.

Projekti

Upravljanje projektne dokumentacije.

Sistemi kakovosti

Upravljanje dokumentacije ISO sistemov kakovosti.

Avtomatizacija

Rešitev avtomatizira delovne tokove dokumentov in zagotavlja učinkovito podporo delovnim procesom podjetja.

Integracija

Integracija z ERP sistemi je mogoča zaradi odprtosti sistema.

Prilagodljivost

Funkcionalnosti so razširjene v skladu z vašimi zahtevami, upravljanje sistema je enostavno.01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mojca Uranjek

Prodaja programske opreme

Mojca Uranjek

Prodaja programske opreme

Tel: +386 1 588 44 00
Email:
povprasevanje@perftech.si
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI (FAQ)


Da, Perftech.DocSay je spletna rešitev do katere je preko brsklanika mogoče dostopati z vseh pametnih naprav (Android in iOS telefoni in tablice), ter seveda iz računalnikov. Mobilna aplikacija omogoča tudi potrjevanja dokumentov.
Kupljena licenca ne omejuje števila uporabnikov.
Cena se oblikuje glede na pričakovane funkcionalnosti sistema.
Vsekakor. DocSay ima razvite spletne servise, preko katerih lahko izmenjuje tako šifrante kot tudi same dokumente oz. njihove statuse.
Ko naročnik zagotovi zahtevano infrastrukturo, je čas implementacije od 1-3 delovne dni.
DocSay vam omogoča samostojno oblikovanje dokumentnih predlog. Tako vam lahko naša rešitev služi za pošto, pogodbe, različne komercialne dokumente, pravilnike, projektno dokumentacijo itd. V resnici je omejitev zgolj vaša domišljija.
Da. DocSay lahko OCR uporabi za prepoznavo določenih delov dokumenta, ki jih nato uporabi za ustrezno umestitev dokumenta.
Da, Perftech.DocSay je visoko prilagodljiv dokumentacijski sistem, ki ga lahko prilagodite svojim specifičnim poslovnim procesom in zahtevam. Omogoča vam oblikovanje delovnih tokov, prilagajanje uporabniških vlog in dovoljenj, ter prilagajanje sistema vašim potrebam.
Da. Z rešitvijo Perftech.DocSay lahko avtomatizirate in poenostavite številne dokumentacijske procese, kot so potrjevanje dokumentov, sledenje nalogam, obvladovanje projektne dokumentacije itd.To pripomore k večji učinkovitosti, zmanjšanju napak in pospešitvi delovnih tokov.
Vsekakor. Prav tako naša rešitev omogoča pregled vseh povezanih dokumentov.
Da. Perftech.DocSay zagotavlja visoko raven varnosti podatkov. Z dostopnimi pravicami in nadzorom nad dokumenti lahko določite, kdo ima dostop do katerega dokumenta in kakšne spremembe so dovoljene. To zmanjšuje tveganje nepooblaščenega dostopa ali izgube občutljivih podatkov.
Da, Perftech.DocSay omogoča sledljivost in nadzor nad vsemi dokumenti v podjetju.