Politika Zasebnosti

Politika Zasebnosti


Administrator

Uradno ime podjetja: Perftech d.o.o.
Sedež podjetja: 110 Dunajska cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali pooblaščenec): Benjamin Tomazin

Uporaba, obseg in namen shranjevanja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene vzdrževanja stikov s strankami, trženjskih komunikacij prek e-pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank, da bi strankam v e-pošti in na spletnih straneh ponudili prilagojeno vsebino in izdelke. Beležimo lahko vtise prejetih sporočil na posameznikovi strani in klike na povezave v poslanih sporočilih. Za zagotavljanje boljših in bolj ciljno usmerjenih ponudb ter prilagajanje nadaljnjih sporočil samodejno obdelujemo, analiziramo, profiliramo in ocenjujemo zanimanje naših strank za poslana sporočila.
Za namene e-poštnega komuniciranja shranjujemo
- email naslov,
- ime,
- priimek,
- spol.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo posameznikov. Privolitve so shranjene skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, ki je bil uporabljen za njihovo pridobitev.
Osebne podatke uporabljajo naslednji oddelki:
- Prodaja,
- Marketing,
- Podpora strankam,
- Računovodstvo.

Razpoložljivost

Zbirke osebnih podatkov hranimo na ozemlju Republike Slovenije in jih ne iznašamo v druge države..

Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, hranimo do preklica privolitve za shranjevanje in obdelavo podatkov posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki. Ob preklicu privolitve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
Če v našem podjetju prenehajo obstajati zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo nemudoma in učinkovito izbrisali zbirke podatkov, katerih namen je prenehal.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih bomo hranili 12 mesecev od datuma pošiljanja sporočila.

Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko kadar koli zahteva, da se njegovi podatki
- dostop,
- popravek,
- sprememba,
- kopija,
- kopiranje,
- popoln izbris,
- prenos k drugemu ponudniku sorodnih storitev.,

- prenehanje obdelave in hrambe ali preklic soglasja za obdelavo in hrambo, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se izvaja na podlagi soglasja ali privolitve do njenega preklica.
Če želi naše podjetje nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku, na katerega se nanašajo osebni podatki, pred nadaljnjo obdelavo zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje ustrezne informacije, kot je določeno v tem besedilu..
Če posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, meni, da so bile kakorkoli kršene njegove pravice glede varstva osebnih podatkov, lahko kadarkoli vloži pritožbo pri nadzornem organu - Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije:
Informacijski pooblaščenec(ka) Republike Slovenije, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju njegovih pravic..

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in plačil..
Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabljal izključno za namen izpolnjevanja naročil, pošiljanja informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije. V nobenem primeru uporabnikovih podatkov ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Uporabnik je odgovoren za zaščito svojih osebnih podatkov, tako da zagotovi varnost svojega uporabniškega imena in gesla..

Piškotki

Za namene tega spletnega mesta uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotki seje
Potrebno za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebine. Ta piškotek zagotavlja pravilen sprejem e-poštnih sporočil in vsebine na spletnem mestu. Ta piškotek se izbriše, ko uporabnik zapusti spletno mesto.

Piškotek spletne nakupovalne košarice
Ta piškotek se uporablja za shranjevanje vsebine košarice, tudi ko zaprete brskalnik in ga znova odprete. Vsebina košarice ni vidna v samem piškotku..

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Piškotke uporabljamo za pomnjenje uporabniških nastavitev, na primer piškotek, ki vsebuje informacije o sprejemanju ali zavračanju piškotkov.

Googlovi piškotki za zemljevide
Piškotke uporabljamo za pomnjenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih..

Piškotki storitve Google Analytics
Te piškotke uporabljamo za beleženje statističnih podatkov o obiskovalcih. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, temveč služijo le za zagotavljanje edinstvenosti obiskov. Več o piškotkih Google Analytics, njihovem namenu in trajanju lahko izveste na strani z izjavo o piškotkih. Če želite blokirati Google Analytics, lahko to storite na tem spletnem mestu.

Kako upravljam piškotke?
Večina spletnih brskalnikov vam omogoča, da sami nastavite piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če zavrnete piškotke, lahko še naprej uporabljate naše spletno mesto, vendar nekatere podstrani ne bodo delovale. Spodaj so povezave do navodil, kako lahko v spletnem brskalniku izklopite piškotke:
- Mozilla Firefox,
- Internet Explorer,
- Chrome,
- Safari.

Podjetje

Ime: Perftech, podjetje za proizvodnjo in uvajanje novih tehnologij, d.o.o.,
Naslov podjetja: Dunajska cesta 110, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI23035609
Identifikacijska številka: 5286034
Reg. Št.: 064/10034900
Datum vpisa subjekta v register: 20.04.1989
Banka: Nova Ljubljanska banka d.d. IBAN: SI56 0206 8001 4237 112
Banka: Deželna banka Slovenije d.d. IBAN: SI56 1910 0001 0207 655
Banka: UniCredit banka Slovenija d.d. IBAN: SI56 2900 0000 3032 562