Perftech.LARGO – tehnična pomočPerftech.LARGO – Tehnična Pomoč


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

APO PODPORA - MODUL FINANCE

APO PODPORA - MODUL FINANCE

Tel: +386 4 579 01 27
Email:
apo-podpora@perftech.si

APO PODPORA - MODUL PROIZVODNJA

APO PODPORA - MODUL PROIZVODNJA

Tel: +386 4 579 01 41
Email:
apo-podpora@perftech.si

APO PODPORA - MODUL KOMERCIALA

APO PODPORA - MODUL KOMERCIALA

Tel: +386 4 579 01 58
Email:
apo-podpora@perftech.si
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI (FAQ)


Ob nakupu poslovnega informacijskega sistema se stranke pogosto sprašujejo o različnih vidikih, saj želijo zagotoviti, da izberejo najprimernejšo rešitev za svoje potrebe. Tu je nekaj pogostih vprašanj in odgovorov:

Perftech.Largo ponuja širok nabor funkcionalnosti, vključno z upravljanjem zalog, spremljanje proizvodnje, financ, prodajo, nabavo, analitiko podatkov itd. Prilagajanje sistema vašim potrebam je mogoče z dodajanjem ali odstranjevanjem funkcionalnosti, prilagajanjem uporabniških vmesnikov in nastavitvami.
Implementacija sistema je običajno precej enostavna, vendar je odvisna od velikosti vašega podjetja in kompleksnosti zahtev. Za manjša podjetja traja implementacija običajno nekaj tednov, medtem ko lahko za večja podjetja traja nekaj mesecev.
Cena poslovnega informacijskega sistema Perftech.Largo je odvisna od obsega funkcionalnosti, velikosti podjetja in drugih dejavnikov. Ponudimo vam pregledno cenovno ponudbo, ki vključuje licence, vzdrževanje in podporo. Dodatni stroški so povezani z nadgradnjami, dodatno usposabljanjem ali morebitnimi prilagoditvami v prihodnosti.
Poslovni informacijski sistem Perftech.Largo bo pozitivno vplival na vaše poslovanje z avtomatizacijo procesov, boljšim nadzorom nad podatki, izboljšanimi analitičnimi orodji in hitrejšimi odločitvami. Pričakujete lahko povečanje učinkovitosti in optimizacijo poslovnih procesov.
Varnost podatkov je naša prednostna naloga. Perftech.Largo ima napredne varnostne mehanizme, vključno z enkripcijo podatkov, nadzorom dostopa in varnostnimi kopijami. Redno izvajamo varnostne preglede, da zagotovimo varnost vaših podatkov.
Ekipa Perftech za podporo je dosegljiva prek telefona ali e-pošte in bo odgovorila na vaša vprašanja ali težave v najkrajšem možnem času. Naš cilj je, da zagotovimo hitro reševanje morebitnih težav, da vaše poslovanje ne bo ovirano.
Da, Perftech.Largo je zasnovan v skladu z veljavnimi zakoni in regulativami na različnih geografskih področjih. Redno spremljamo spremembe zakonodaje in poskrbimo za njihovo ustreznost v poslovnem informacijskem sistemu Perftech.Largo.
Perftech.Largo je zasnovan za enostavno integracijo z obstoječo tehnološko infrastrukturo. Podpiramo operacijske sisteme MS Windows, baze podatkov MS SQL.
Na voljo vam bomo ponudili reference drugih strank, ki uporabljajo poslovni informacijski sistem Perftech.Largo, da si boste lahko ogledali njihove izkušnje in zadovoljstvo z uporabo rešitve.
Seveda, z veseljem vam bomo ponudili demo verzijo sistema, da si ga lahko ogledate in preizkusite, preden sprejmete odločitev o nakupu.
Perftech.Largo je zasnovan z mislijo na uporabniško izkušnjo. Preprost uporabniški vmesnik, intuitivne funkcije in prilagodljivost bodo izboljšali uporabniško izkušnjo, kar bo olajšalo delo vaših zaposlenih.
Da, zagotavljamo izobraževanja za vaše zaposlene, ki bodo uporabljali poslovni informacijski sistem Perftech.Largo. Usposobljeni bodo za učinkovito uporabo vseh funkcionalnosti sistema in izkoristili njegov celoten potencial.
Perftech.Largo je prilagodljiv in skalabilen, kar pomeni, da ga je mogoče nadgraditi v skladu z rastjo in razvojem vašega podjetja. Ponujamo redne posodobitve z novimi funkcijami in izboljšavami.
Perftech.Largo ima možnosti za integracijo s številnimi drugimi aplikacijami, kot so računovodski programi, CRM sistemi, spletne trgovine itd. S tem omogočamo nemoteno delovanje Perftech.Larga v vašem obstoječem ekosistemu aplikacij.
Varovanje podatkov je za nas izjemno pomembno. Izvajamo stroge varnostne postopke, uporabljamo najnovejše tehnologije za varovanje podatkov in skrbimo za skladnost z relevantnimi varnostnimi standardi.
Redno izvajamo vzdrževanje poslovnega informacijska sistema Perftech.Larga, ki vključuje nadgradnje, varnostne popravke in optimizacijo delovanja. Posodobitve se izvajajo sistematično in ob najmanj obremenitvah vašega poslovanja.
Poslovno informacijski sistem posodabljamo redno, da zagotovimo optimalno delovanje in vključitev novih funkcij. Pri posodobitvah skrbimo za varnost vaših podatkov in uporabljamo varnostne kopije, če je to potrebno.
Perftech.Largo omogoča prilagajanje poročil in analitičnih funkcij glede na vaše poslovne potrebe. Lahko ustvarite prilagojena poročila in pridobite specifične analize za boljše sprejemanje odločitev. Za bolj celovit in večdimenzionalen pregled poslovanja pa priporočamo uporabo direktorskega informacijskega sistema Perftech.MIS.
Postopek uvedbe poslovnega informacijskega sistema Perftech.Largo vključuje analizo vaših potreb, načrtovanje, implementacijo in usposabljanje. Skrbimo za čim manjše motnje v vašem poslovanju in vam pomagamo pri prehodu na nov sistem.
Da, zagotavljamo garancijo za delovanje sistema v skladu z našimi določili. Jamčimo za kakovost in zanesljivost naše rešitve ter stojimo za zadovoljstvom naših strank.