Filtriranje elektronske pošteFiltriranje elektronske pošte


Učinkovita zaščita pred neželeno pošto.

Naša rešitev za filtriranje elektronske pošte vam omogoča zmanjšanje neželene pošte, prepoznavanje in blokiranje škodljivih sporočil ter zaščito pred zlonamernimi prilogami.

Z naprednimi algoritmi in prilagodljivimi nastavitvami omogočamo, da prejemate samo relevantno in varno pošto.

Povečajte produktivnost in zmanjšajte tveganja z našim učinkovitim filtriranjem elektronske pošte.

Perftech Filtriranje pošte za podjetja in posameznike

Filter samodejno obdela dohodna sporočila in blokira večino nezaželenih sporočil v trenutku povezave, še preden je sporočilo prejeto.
Zato vsa sporočila, ki so bila blokirana, niso vidna v karanteni za neželeno pošto.
Poštni filter vam bo vsako jutro poslal poročilo o neželeni pošti, v katerem bodo navedena sporočila, ki so bila zaznana kot neželena.
Poročila so dostavljena v vse poštne predale, vključno s poštnimi skupinami, tako da lahko prejmete več kot eno poročilo.
Sporočila, ki vsebujejo zaznavo virusa ali blokirano vrsto datoteke, ne bodo nikoli vidna v karanteni za neželeno pošto, pošiljatelji pa bodo prejeli obvestilo o neuspešni dostavi, kot je navedeno v razlogu za blokiranje pošte.

Filter za dohodno pošto uporablja več različnih tehnologij, ki zagotavljajo natančno filtriranje, ne da bi bilo veliko število zakonitih sporočil nepravilno prepoznanih kot nezaželenih.
Ne glede na to, kako zelo se trudimo, zlonamerni pošiljatelji v redkih primerih še vedno uspejo dostaviti neželeno pošto. Človeški dejavnik je pri pošti izjemno pomemben, zato priporočamo, da svoje uporabnike redno izobražujete o varni uporabi pošte.
Priporočamo redne teste ribarjenja, saj boste tako pridobili informacije o varnostnem znanju zaposlenih in o tem, kje ga lahko izboljšate.
Pri izvajanju testov ribarjenja vam svetujemo, da sodelujete s ponudniki testov in jim svetujete, kako test izvesti na najboljši možni način za vaše okolje, da boste dobili popolno sliko o tem, kje so v vašem podjetju šibke točke, tudi pri najbolj varnostno ozaveščenih zaposlenih.Lastnosti in Prednosti


Aktivno prilagajanje

Aktivno samodejno in ročno prilagajanje delovanja filtra za boljše filtriranje glede na trende in zaznavanje neželenih sporočil, ki so bila kljub filtriranju dostavljena prek poštnega filtra.

Najboljša praksa

Uporaba najboljših praks pri filtriranju pošte za zagotavljanje visoke ravni filtriranja brez velikega števila zakonitih sporočil, ki so napačno zaznana kot nezaželena.

Karantena

Omogočena karantena za uporabnike, ki omogoča boljšo preglednost prejetih sporočil, zaznanih kot neželena pošta.

Odkrivanje

Filtriranje virusov z visoko stopnjo zaznavanja nevarnih datotek in minimalnim številom lažnih zaznav (datoteke, zaznane kot virus, niso nikoli vidne v karanteni).

Pravi pošiljatelj

Vsakemu uspešno prejetemu sporočilu, dostavljenemu zunaj organizacije, samodejno doda pravega pošiljatelja, kar omogoča boljšo preglednost nad tem, kdo je pravi pošiljatelj sporočila. Storitev je brezplačno vključena v storitev Perftech Mail.

Tehnična podpora

Na voljo imamo obsežen nabor uporabniških priročnikov. Tehnična podpora Perftech je strankam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Leta izkušenj

Storitve poštnih predalov Perftech delujejo že več kot 20 let.


Zakaj izbrati Perftech rešitve?

Hitrejši odzivni časi, saj so v pogodbah dogovorjeni odzivni časi in prednost pri reševanju pred pomočjo na klic

Razširjena razpoložljivost računalniške opreme in nemoteno delovanje opreme v vseh pogojih delovanja

Stroškovno učinkovito reševanje težav, preden se pojavijo, saj pogodbeno vzdrževanje vključuje tudi redne mesečne preventivne vzdrževalne preglede in spremljanje delovanja opreme


01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme in multimedijskih sistemov

Tel: +386 1 588 44 17
Tel: +386 31 395 230
Email:
siokom@perftech.si

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Tel: +386 1 588 44 39
Tel: +386 51 635 034
Email:
siokom@perftech.si
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI (FAQ)


Filtriranje e-pošte je tehnika varovanja pošte, ki jo uporabljajo storitve Perftech za pomoč pri nadzoru vrste sporočil, ki jih stranke pošiljajo in prejemajo.
Storitev filtriranja e-pošte je priročna praksa, brez katere ne bi smelo biti nobeno podjetje - zlasti podjetja z veliko občutljivimi podatki, kot so finančne informacije.
E-poštni filter deluje z uporabo vnaprej določenega protokola ali pravila za e-pošto, ki ga lahko nastavi upravitelj programske opreme. Prednastavljeni protokol določa, katera dohodna sporočila so lažna e-poštna sporočila ali neželena pošta in katera ne.


Uspeh na podlagi sodelovanja s partnerji