Gostovanje elektronske pošte v našem podatkovnem centruGostovanje elektronske pošte v našem podatkovnem centru


Zaupajte nam varno in zanesljivo gostovanje vaše elektronske pošte.

Naš podatkovni center zagotavlja visoko razpoložljivost, varnostne mehanizme in napredne funkcionalnosti za vašo elektronsko pošto.

S strokovnim upravljanjem in podporo vam omogočamo nemoteno delovanje in dostop do vaše pošte, prilagojeno vašim potrebam.

Pustite gostovanje elektronske pošte nam in se osredotočite na vaše poslovanje.
Lastnosti in Prednosti


Upravljanje e-poštnih predalov

Enostaven oddaljen dostop, nastavitve in upravljanje poštnih predalov.

Cenovno ugodna rešitev

V primerjavi z drugimi poštnimi sistemi je najem e-poštnih nabiralnikov cenovno ugodna rešitev.

Varni

Dvostopenjsko preverjanje pristnosti z aplikacijo v priljubljenem telefonu ali sekundarnem e-poštnem naslovu.

Vse, kar potrebujete

Vzdržujemo poštni sistem. Zagotavljamo sistemske vire, vzdrževanje sistema in varnostne kopije.

Tehnična podpora

Na voljo imamo obsežen nabor uporabniških priročnikov. Tehnična podpora Perftech je strankam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Dolgoletne izkušnje

Perftech e-poštne storitve delujejo že preko 20 let.


Zakaj izbrati Perftech rešitve?

Hitrejši odzivni časi, saj so v pogodbah dogovorjeni odzivni časi in prednost pri reševanju pred pomočjo na klic

Razširjena razpoložljivost računalniške opreme in nemoteno delovanje opreme v vseh pogojih delovanja

Stroškovno učinkovito reševanje težav, preden se pojavijo, saj pogodbeno vzdrževanje vključuje tudi redne mesečne preventivne vzdrževalne preglede in spremljanje delovanja opreme
01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme in multimedijskih sistemov

Tel: +386 1 588 44 17
Tel: +386 31 395 230
Email:
siokom@perftech.si

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Tel: +386 1 588 44 39
Tel: +386 51 635 034
Email:
siokom@perftech.si
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI (FAQ)


Gostovanje e-pošte je namenski e-poštni predal na strežnikih Perftech.
Namensko e-poštno gostovanje omogoča uporabo lastnih domen in različne prednosti glede zasebnosti, dostopnosti in združljivosti za razmeroma nizko ceno.
Prilagajanje: Ena najpomembnejših prednosti je, da Perftech e-poštne storitve omogočajo popolno prilagoditev e-poštnega naslova. To pomaga utrditi identiteto vaše blagovne znamke ali podjetja in stikom, ki prejemajo vaša e-poštna sporočila, zagotavlja raven zaupanja.
Zasebnost: Večina brezplačnih e-poštnih storitev vam bo v celotni platformi ponujala oglaševanje. Z zbiranjem podatkov o oglasih lahko prek platforme brezplačne e-pošte ponovno usmerite oglase na vas.
Varnost: Perftech e-poštne storitve imajo bolj prilagodljiv pristop k varnosti, ki uporabnikom omogoča več nadzora in pooblastil, kar je lahko v večini primerov koristno.
Podpora: Pri podjetju Perftech imate na voljo 24-urno podporo na več načinov.
Združljivost: Ta dejavnik se nanaša predvsem na to, kako si lahko ogledate svojo e-pošto. Čeprav so storitve gostovanja e-pošte opremljene s privzetim načinom pregledovanja e-pošte, boste morda želeli e-pošto pregledovati prek različnih naprav ali celo z uporabo posebnih e-poštnih odjemalcev, kot sta Outlook ali Gmail. Zato se pred nakupom prepričajte, da lahko storitve e-pošte še vedno uporabljate na želeni način.
Shranjevanje: To je še posebej pomembno, če prenašate e-pošto v nov račun. Izberite storitev gostovanja e-pošte, ki ima dovolj prostora za shranjevanje vaših preteklih udobnih, sedanjih in prihodnjih e-poštnih sporočil.
Varnost: Vsa gostovanja e-pošte vključujejo določeno raven zaščite, saj bi bilo v nasprotnem primeru vaš e-poštni predal zelo težko uporabljati in mu zaupati. Pri izbiri gostitelja e-pošte pa je bistveno vedeti, kako zanesljivi in obsežni so ti varnostni ukrepi.
Vsekakor! Kot del naših storitev e-poštnega gostovanja ponujamo brezplačne migracije, kar pomeni, da lahko po aktivaciji nove storitve e-poštnega gostovanja pri podjetju Perftech od naše ekipe zahtevate, da opravi migracijo e-pošte. Iz starega ponudnika bodo lahko prenesli vse vaše e-poštne podatke v vaš novi e-poštni predal Perftech! Za več podrobnosti glejte naše pogosto zastavljena vprašanja o migraciji e-pošte iz drugega poštnega strežnika.
IMAP, POP3 in SMTP so le različni protokoli - načini prejemanja e-pošte. Internet Message Access Protocol (IMAP) je protokol za dohodno e-pošto, ki omogoča sinhronizacijo e-pošte v več napravah. IMAP je poleg protokola POP3 najbolj priljubljen protokol za prejemanje e-pošte, ki ga podpirajo vsi glavni odjemalci e-pošte. Post Office Protocol version 3 (POP3) je najpogosteje uporabljena različica POP. Gre za preprost protokol dohodne e-pošte, ki sporočila, shranjena v e-poštnem strežniku, prenese v lokalni e-poštni odjemalec. POP je med najstarejšimi e-poštnimi protokoli, zasnovanimi v času, ko so uporabniki do interneta dostopali z uporabo klicne in drugih začasnih vrst povezav. The ActiveSync protokol omogoča popolno sinhronizacijo pošte, koledarjev in stikov v vseh napravah. ActiveSync je v vaših napravah preprosto nastaviti, saj morate nastaviti le prikazno ime, uporabniško ime, geslo in ime strežnika. Če vam ni treba sinhronizirati koledarjev in stikov, lahko uporabite protokol IMAP ali POP3.


Uspeh na podlagi sodelovanja s partnerji