Računalniška omrežja LAN in WLANPerftech računalniška omrežja LAN in WLAN


Povezovanje IT naprav v vašem poslovnem okolju.

Ponujamo celovite rešitve za vzpostavitev lokalnega omrežja (LAN) in brezžičnega lokalnega omrežja (WLAN).

LAN omogoča hitro in zanesljivo povezavo med računalniki, strežniki in drugimi napravami znotraj vašega prostora, kar omogoča deljenje virov in komunikacijo med oddelki.

WLAN pa zagotavlja brezžično povezljivost, ki omogoča mobilnost in enostaven dostop do omrežja na različnih lokacijah v vašem poslovnem okolju.

Naše rešitve za LAN in WLAN vam omogočajo optimizacijo vašega omrežja, povečanje produktivnosti in izboljšanje sodelovanja med zaposlenimi.
Načrtovanje in postavitev LAN in WLAN omrežij

Strokovno izvedeni koraki za učinkovito povezljivost vaše opreme. Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga pri načrtovanju in postavitvi LAN in WLAN omrežij v vašem poslovnem okolju.

Z natančno analizo potreb in zahtev vašega podjetja, skupaj oblikujemo optimalno arhitekturo omrežja, izberemo primerne naprave in opremo ter izvedemo učinkovito implementacijo.

Zagotavljamo zanesljivo povezljivost, visoko zmogljivost in varnost vašega omrežja, kar prispeva k uspešnejšemu delovanju vašega podjetja.

Obrnite se na nas za strokovno načrtovanje in postavitev LAN in WLAN omrežij, ki dosegajo in presegajo vaše poslovne potrebe.

Napredno upravljanje omrežne infrastrukture

Rešitev Commscope imVision omogoča celovit vpogled v omrežje, spremljanje delovanja v realnem času in centralizirano upravljanje omrežne infrastrukture.

Z naprednimi funkcijami, kot so avtomatizirana dokumentacija, sledenje sredstvom in proaktivno odkrivanje napak, omogoča optimizacijo zmogljivosti omrežja, poenostavljanje odpravljanja težav in učinkovito delovanje.

Izkusite prednosti izboljšanega upravljanja omrežja z rešitvijo Commscope imVision.

WLAN načrtovanje ter analiza pokritosti s signalom

Načrtovanje Wi-Fi omrežja in analiza pokritosti s signalom omogoča napoved ter simulacijo Wi-Fi pokritosti v različnih okoljih.
S tem lahko načrtujete optimalno postavitev dostopnih točk za dosego najboljše Wi-Fi povezljivosti.

Natančna analiza s sodobnimi programski orodji za Wi-Fi pokritosti z radijskim signalom vam omogoča vizualizacijo pokritosti vaših prostorov ( pisarne, skladišča, proizvodna hala…) z Wi-Fi signalom. S tem pridobite vpogled v jakost signala, prekrivanje ter morebitne motnje v okolju.

Rezultati pregleda se prikažejo v obliki toplotnih zemljevidov(heatmap), kar vam izredno pomagapri načrtovanju in optimizaciji Wi-Fi omrežja za najboljšo uporabniško izkušnjo.
01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme in multimedijskih sistemov

Tel: +386 1 588 44 17
Tel: +386 31 395 230
Email:
siokom@perftech.si

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Tel: +386 1 588 44 39
Tel: +386 51 635 034
Email:
siokom@perftech.si