Hiperkonvergenčna okoljaStrežniške sobe


Hiperkonvergenčna okolja - Vse v enem za enostavno in učinkovito IT infrastrukturo

Dobrodošli v svetu hiperkonvergenčnih okolij, kjer združujemo zmogljivost, preprostost in prilagodljivost v eni sami rešitvi za vašo IT infrastrukturo.

Hiperkonvergenčna okolja predstavljajo revolucionaren pristop k upravljanju, nadgradnji in razširitvi IT virov, kar omogoča podjetjem vseh velikosti, da dosežejo večjo učinkovitost in zmanjšajo kompleksnost.

Naša ponudba hiperkonvergenčnih rešitev vključuje strojno opremo, virtualizacijo, shranjevanje podatkov in upravljanje v enem samem kompaktnem sistemu. S tem odpravljamo potrebo po ločenem upravljanju in integraciji posameznih komponent, kar poenostavlja upravljanje, zmanjšuje stroške in povečuje prožnost vaše infrastrukture.
Prednosti hiperkonvergenčnih okolij


PREPROSTO UPRAVLJANJE

Z združevanjem računalniških, shranjevalnih in mrežnih virov v eni rešitvi, vam hiperkonvergenčna okolja omogočajo enostavno upravljanje in nadzor. Z intuitivnimi vmesniki za upravljanje lahko hitro in enostavno upravljate celotno infrastrukturo.

ZMANJŠANA KOMPLEKSNOST

Z uporabo hiperkonvergenčnih okolij se izognete zapletenosti in stroškom integracije posameznih komponent. Vse, kar potrebujete za delovanje vaše infrastrukture, je združeno v eni napravi, kar zmanjšuje kompleksnost in povečuje učinkovitost.

PRILAGODLJIVOST IN SKALABILNOST

Hiperkonvergenčna okolja omogočajo enostavno nadgradnjo in razširitev skladno s potrebami vašega podjetja. Dodajanje novih virov in širjenje zmogljivosti je enostavno, kar vam omogoča prilagajanje infrastrukture glede na rast vašega podjetja.

ZMOGLJIVOST IN UČINKOVITOST

Hiperkonvergenčna okolja združujejo najnovejše tehnologije, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in učinkovitost. S hitrimi procesorji, napredno virtualizacijo in visoko razpoložljivim shranjevanjem podatkov boste dosegli izjemno odzivnost in nemoteno delovanje.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Hiperkonvergenčna okolja vključujejo mehanizme za varnostno kopiranje podatkov, obnavljanje in zaščito pred izgubo podatkov. S tem zagotavljajo visoko raven zanesljivosti in varnosti vaših poslovnih podatkov.

LETA IZKUŠENJ

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri izbiri, načrtovanju in implementaciji hiperkonvergenčne rešitve, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Ustvarite enostavno, učinkovito in prilagodljivo IT infrastrukturo s hiperkonvergenčnimi okolji.


Zakaj izbrati Perftech rešitve?

Hitrejši odzivni časi, saj so v pogodbah dogovorjeni odzivni časi in prednost pri reševanju pred pomočjo na klic.

Razširjena razpoložljivost računalniške opreme in nemoteno delovanje opreme v vseh pogojih delovanja.

Stroškovno učinkovito reševanje težav, preden se pojavijo, saj pogodbeno vzdrževanje vključuje tudi redne mesečne preventivne vzdrževalne preglede in spremljanje delovanja opreme.

Stopite v stik z nami in odkrijte prednosti hiperkonvergenčne tehnologije za vaše podjetje.01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme in multimedijskih sistemov

Tel: +386 1 588 44 17
Tel: +386 31 395 230
Email:
siokom@perftech.si

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Tel: +386 1 588 44 39
Tel: +386 51 635 034
Email:
siokom@perftech.si