Strežniki in diskovna poljaStrežniške sobe


Strežniki in diskovna polja

Ponujamo vrhunsko računalniško infrastrukturo, ki bo izboljšala učinkovitost, zanesljivost in skalabilnost vašega poslovanja.

Naša ponudba strežnikov zagotavlja visoko zmogljivost, varnost in prilagodljivost. So idealna izbira za podjetja vseh velikosti, ki potrebujejo zanesljivo infrastrukturo za svoje aplikacije, spletno gostovanje in hrambo podatkov.

Naša diskovna polja omogočajo varno in robustno shranjevanje podatkov. Zagotavljajo obsežen prostor, hitro prenosljivost podatkov in zanesljivo varnostno kopiranje, kar vašim podatkom zagotavlja zaščito in dostopnost.Prednosti naših rešitev


VISOKA ZMOGLJIVOST

Naši strežniki in diskovna polja so opremljeni z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo hitrost in zmogljivost. Ne glede na obremenitev vaših aplikacij bodo naše rešitve zagotovile odzivnost in nemoteno delovanje.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Naša infrastruktura vključuje napredne mehanizme za varovanje podatkov, redundanco in obnavljanje v primeru izpada. Zagotavljamo visoko raven zanesljivosti in varnosti.

PRILAGODLJIVOST

Prilagajamo se specifičnim potrebam vašega podjetja. Omogočamo prilagajanje konfiguracij strežnikov in diskovnih polj glede na vaše zahteve in rast poslovanja.

STROKOVNA PODPORA

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo za tehnično podporo, nasvete in reševanje težav. Skrbimo za vaše zadovoljstvo in vam zagotavljamo odzivno podporo.


Zakaj izbrati Perftech rešitve?

Ne glede na velikost vašega podjetja ali specifične potrebe vaše IT infrastrukture, smo tukaj, da vam pomagamo najti najboljše rešitve za strežnike in diskovna polja.

Stopite v stik z nami in ustvarimo zanesljivo in zmogljivo IT okolje za vaše poslovanje.01

Pogovorite se z nami

Ponujamo vam Integracije, Big Data Utilization, Vrhunske Funkcionalnosti, Učinkovitost in Skalabilnost


02

Izberite popoln načrt

Ekipa naših strokovnjakov vam bo pomagala ugotoviti, kaj je najbolje za vas


03

Začnite svoj projekt

Prihodnost podjetij je digitalna, mi pa zagotavljamo najboljše rešitve za vaše poslovno okolje

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDSTAVITEV


Naša ekipa strokovnjakov vam zagotavlja podporo in navodila, ki jih potrebujete, da boste lahko kar najbolje izkoristili Perftech storitve. Ponujamo celovito usposabljanje in storitve uvajanja, naša ekipa za podporo strankam pa je pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme

Mitja Klemenc

Prodaja sistemske opreme in multimedijskih sistemov

Tel: +386 1 588 44 17
Tel: +386 31 395 230
Email:
siokom@perftech.si

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Damir Hasić

Prodaja sistemske opreme

Tel: +386 1 588 44 39
Tel: +386 51 635 034
Email:
siokom@perftech.siSuccess through cooperation with partners