USPEH NA RAZPISU ZA DIGITALNO TRANSFORMACIJO IN PRIHAJAJOČI RAZPISI

V letu 2021 je bil objavljen razpis P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP. Razpisa so se udeležila tudi podjetja, ki že uporabljajo naš program LargoERP in podjetja, ki so v sklopu projekta načrtovala uvedbo LargoERP. Slovenski podjetniški sklad je prejel 672 vlog in objavil odločitev glede odobritve subvencije januarja 2022.

V podjetju Perftech smo sodelovali pri načrtovanju digitalne transformacije z več strankami, večina teh je bila na razpisu uspešna in pridobili so finančna sredstva za izvedbo. Projekti že potekajo, saj so izvedbeni roki relativno kratki. Naša izkušena ekipa bo z znanjem in sodelovanjem z naročniki izvedla projekte v zahtevanih rokih. Veseli smo, da je toliko strank zaupalo naši strokovnosti, znanjem in izkušnjam in nas izbralo za partnerja pri digitalizaciji.

Vključitev trenutnih in bodočih uporabnikov LargoERP v tovrstne razpise in vavčerje načrtujemo tudi v prihodnje. V kolikor se boste imeli namen prijaviti vam svetujemo, da stopite v stik z nami in skupaj bomo pripravili temelje za uspešno kandidiranje na razpisu.

Na področju sofinanciranja razvoja podjetij je veliko aktivnosti in priložnosti. Trenutno je odprt javni poziv REVAV-7-Vavčer za dvig digitalnih kompetenc. Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije. Datum oddaje vavčerja je odprt do 31.03.2023. Več o vavčerju na povezavi. V povezavi z LargoERP lahko omenjeni vavčer izkoristite za dvig digitalnih kompetenc pri uporabi na vseh področjih (Finance in računovodstvo, Kadri, Plače, Komerciala, Proizvodnja, Skladiščno poslovanje in še več…). Perftech d.o.o. je certificirani izvajalec vpisan v DIH katalog.

Prav tako je jeseni 2022 predviden nov razpis Spodbude za digitalno transformacijo MSP na katerega se lahko prijavite novi kandidati in tudi tisti, ki ste na lanskem bili neuspešni.

Razpisi in vavčerji na področju digitalizacije so odlična priložnost za dvig digitalnih kompetenc in digitalnega poslovanja v podjetju ter s tem sledenju trendov in pričakovanj trga. Če se hitro odzovete na zahteve trga lahko poslovanje dvignete na višji nivo in prehitite konkurenco.

Z našo ekipo strokovnjakov si zagotovite sledenje trendom, zahtevam trga, optimizirajte poslovanje in prihranite.

Pišite nam: kristina.kac@perftech.si

Pokličite nas: 070 449 884