“Just a Perftech day…”

»Just a Perftech day…«

Poletje je čas, ko se v večini podjetij zadeve umirijo, tako, da si lahko podjetniki vzamemo čas in se poglobimo v naše nove projekte. Eden izmed projektov podjetja Perftech je tudi dopolnitev in osvežitev zunanje podobe podjetja.

Podjetniki praviloma govorimo o celoviti grafični podobi 1x do 2x v življenjskem ciklusu podjetja. Pri tem je veliko študij pokazalo, da sodi ta izbira med odločitve, ki lahko močno vpliva na naše poslovanje.

Podjetje Perftech katerega ponudba obsega celovite poslovne rešitve za majhna, srednja in velika podjetja se je v času praznovanja 30. obletnice podjetja, odločilo dopolniti in osvežiti slogan podjetja – »Just a Perftech day…«. 

Osvežitev slogana »Just a Perftech day« izvira iz imena podjetja Perftech, katero je izpeljano iz besedne zveze Perfect Technology (Perf(ect) + Tech(nology) = Perftech). Zato je logična izbira, da popolno informacijsko okolje (Perfect IT environment) postane sinonim za »Just a Perftech day…«

Če se ravno odločate o popolnem informacijskem okolju (nov poslovno informacijski sistem, strežniške rešitve, komunikacijska oprema, kolokacija, vzdrževanje IT infrastrukture) potem ste na pravem mestu. Za več informacij nas lahko pokličete ali pišete (http://www.perftech.si/kontakti/) in z veseljem polepšamo že tako popoln dan. »Just a Perftech day…« 

Želimo vam še veliko popolnih poletnih dni in pametnih podjetniških odločitev. 

Just a Perftech day