Iz viharnega leta 2020 Perftech uspešno in spodbudno vstopil v novo leto

Inovacije so glavni dejavnik konkurenčne prednosti podjetja in pod to nedvomno spada digitalizacija procesov. Tega se v podjetju Perftech jasno zavedamo. Naš cilj je že od nekdaj strankam ponuditi dobro uporabniško izkušnjo in visoko dodano vrednost, ki učinkovito vpliva na njihovo poslovanje. V letu 2020, ki je za vse nas bilo nepredvidljivo in polno preizkušenj smo dokazali, da v kriznih obdobjih delamo uspešno in najdemo rešitve, ki vodijo v pravo smer.

Zaupanje naših strank nam je zelo pomembno. Zadovoljstvo, ki ga občutimo ko naše rešitve pripomorejo k uspehu podjetja nas vedno znova spomni, da so stranke naša najbolj dragocena naložba in hkrati odlična motivacija za nadaljnji razvoj in pridobivanje znanja. 

V lanskem letu smo uspeli povečati promet, ob tem pa izpeljali kar nekaj projektov:

  • Vpeljava e-dokumentov v vse module poslovanja s ciljem avtomatskega, hitrejšega in brezpapirnega poslovanja
  • Razvoj in integracija mobilnih aplikacij (mobilna prodaja, CRM, storitveni nalogi, potni nalogi…)
  • Integracija spletne prodaje (B2B, B2C) in ERP sistema in povezava na ostale spletne trgovine (Mimovrste…)
  • Razvili nov dokumentacijski sistem Perftech.DocSay, ki ga že uporabljajo prve stranke. Prednosti sistema so manj ročnega dela, boljša sledljivost dokumentov, večja učinkovitost in produktivnost zaposlenih, pregled in potrjevanje dokumentov na mobilnih napravah, večja hitrost
  • Svetovanje pri optimizaciji poslovanja z digitalnimi rešitvami
  • Aktivna programska podpora dinamičnim PKP spremembam zakonodaje
  • Vpeljava rešitve mobilnega skladišča in optimizacija skladiščnih procesov kar se je odrazilo v hitrejši pripravi odpreme, boljši sledljivosti in lažji izvedbi popisa zalog

Vsako podjetje potrebuje jasno strategijo kako vpeljati tehnologijo v svoj poslovni proces in v našem podjetju vam to strategijo omogočamo zgraditi. Digitalna preobrazba in storitve dokazano vplivajo na izboljšanje operativne učinkovitosti, boljši položaj na trgu, krepitev dobičkonosnosti in navsezadnje do zmanjševanja stroškov. Prihodnost bodo gradila podjetja, v katerih so zaposleni pripravljeni sprejeti spremembe v načinu dela in slediti tehnološkim trendom. To niso vedno največji ampak tisti, ki se znajo prilagoditi. To dokazuje že veliko podjetij mi pa smo ponosni, da smo lahko del teh uspešnih zgodb.

Po letu polnem izzivov gre delo v Perftech-u pa čeprav ne po ustaljenih tirnicah naprej. Ker imamo kot IKT podjetje prava orodja za izvedbo varnega sodelovanja na daljavo je večina zaposlenih ohranila delo od doma. Stik z nami ni nič kaj drugačen, kot je bil. Za vsa povpraševanja in potrebe za doseganje vaših ciljev smo vam na voljo in bomo z veseljem omogočili primerne rešitve za izboljšanje vašega poslovanja.

Z optimizacijo vaših procesov pričnite zdaj!

Kontaktirajte nas >>