• Uvajanje
  in izgradnja ERP sistemov za potrebe kupca
 • Konkurenčno prednost rešitve zagotovimo z medsebojnim sodelovanjem pri načrtu uvedbe
NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 
 

Prijava uporabnikov

Kontakt

Odgovorna oseba
Boštjan Pristov
 
+386 (0)41 709 543
Prodaja
Denis Uranjek

+386 1 588 44 26
+386 31 395 236
Mojca Uranjek+386 1 588 44 35
+386 51 357 372
Marinka Pesjak+386 1 588 44 32
+386 40 422 354

Uvajanje in izgradnja informacijskega sistema

Naši inštruktorji in svetovalci skupaj s projektnim timom v podjetju poskrbijo za kakovostno izgradnjo informacijskega sistema. Njihove dolgoletne izkušnje poznavanje procesov in strokovna usposobljenost so tisto, s čimer se kakovosten produkt v času načrtnega uvajanja razvije v ustrezno rešitev za podjetje in mu prinese konkurenčno prednost.

Za uspešno izvedbo projekta prenove informacijskega sistema je ključen načrten pristop z natančnim popisom procesov in opravil (načrt uvedbe), ki se v podjetju izvajajo, ter s popisom potrebnih dograditev in prilagoditev programske opreme. Zato stremimo k temu, da ekipa inštruktorjev, svetovalcev in ključnih uporabnikov podjetja skupaj pripravi ustrezno prototipno rešitev, ki jo bodo v fazi prehoda v redno uporabo sprejeli tudi končni uporabniki. Za uspeh je zelo pomembna podpora vodstva podjetja, ki se odloča za naš informacijski sistem, saj mora poskrbeti za zavedanje zaposlenih o prednostih, ki jih projekt prinaša.

 

Zgodbe o uspehu

 • Z uvedbo sistema Perftech.LARGO smo naredili korak naprej, saj omogoča lažje operativno delo in lažje pregledovanje podatkov. Ponuja dodatne razvojne možnosti in povezave z drugimi poslovnimi rešitvami.  
  KOTO d.o.o., Luka Babnik
 • Perftech.Largo je v hiši že dolgo vrsto let. Leta razvoja in podpore so nam prinesla informacijski sistem, ukrojen po meri uporabnika, stabilen, učinkovit in prilagodljiv.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek
 • Hospitality rešitev Yolanda nam je privarčevala ogromno denarja, popolnoma vsa gradbena dela in motenje gostov, saj smo rešitev lahko izvedli na obstoječi kabelski infrastrukturi.
  Hotel Slon, Gregor Jamnik, direktor
 • Perftech.MIS je prepričal tudi našega novega belgijskega lastnika in g. Barta Moonena iz nadzorne službe. Za vpogled našega poslovanja si je izbral ravno to aplikacijo. Dobro se zaveda, da ima s tem vse pomembne podatke takoj na dlani. Kjerkoli in kadarkoli.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.