• Svetovanje za poslovne sisteme za njihovo celovitost in učinkovitost
NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 
 

Prijava uporabnikov

Kontakt

Prodaja
Denis Uranjek

+386 1 588 44 26
+386 31 395 236
Mojca Uranjek+386 1 588 44 35
+386 51 357 372
Marinka Pesjak+386 1 588 44 32
+386 40 422 354

Svetovanje za poslovne sisteme

Celovito IT rešitev v odvisnosti od kompleksnosti zahtev in okolja sestavljajo različni elementi.

V podjetju Perftech vam naši strokovnjaki nudijo pomoč, svetovanje in optimizacijo procesov s končnim ciljem, najti optimalno rešitev za vodenje podjetja. Uspešnost storitev zagotavlja izkušena ekipa, ki jo sestavljajo različni strokovnjaki s področja informacijske tehnologije in poslovne informatike. Strokovnjaki imajo raznolike in bogate 10 - 15 letne izkušnje na najmanj desetih projektih, kar zagotavlja učinkovito pomoč pri izboru in postavitvi ustrezne rešitve, ki vključuje strojno opremo, komunikacijo ter sistemsko in aplikativno programsko opremo.
V okviru programa Aplikativna programska oprema imamo poseben oddelek za svetovanje in uvajanje, ki vam lahko pomaga v različnih stopnjah projekta:
 • priprava projekta, ki vključuje analizo obstoječih procesov,
 • optimizacija poslovnih procesov,
 • prilagoditev informacijskega sistema zahtevam podjetja in okolja.

Podrobneje se posvetimo različnim procesom, ki so vam kot uporabnikom ključnega pomena in vam predstavljajo konkurenčno prednost.

Lahko nam zaupate! Če imate idejo za izboljšanje ali le željo po tem, nam sporočite in skupaj bomo našli novo pot!

Zgodbe o uspehu

 • Z uvedbo sistema Perftech.LARGO smo naredili korak naprej, saj omogoča lažje operativno delo in lažje pregledovanje podatkov. Ponuja dodatne razvojne možnosti in povezave z drugimi poslovnimi rešitvami.  
  KOTO d.o.o., Luka Babnik
 • Perftech.Largo je v hiši že dolgo vrsto let. Leta razvoja in podpore so nam prinesla informacijski sistem, ukrojen po meri uporabnika, stabilen, učinkovit in prilagodljiv.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek
 • Hospitality rešitev Yolanda nam je privarčevala ogromno denarja, popolnoma vsa gradbena dela in motenje gostov, saj smo rešitev lahko izvedli na obstoječi kabelski infrastrukturi.
  Hotel Slon, Gregor Jamnik, direktor
 • Perftech.MIS je prepričal tudi našega novega belgijskega lastnika in g. Barta Moonena iz nadzorne službe. Za vpogled našega poslovanja si je izbral ravno to aplikacijo. Dobro se zaveda, da ima s tem vse pomembne podatke takoj na dlani. Kjerkoli in kadarkoli.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.