• IT rešitve združeno znanje in tehnologija
  • Perftech.Largo poslovna rešitev za celovito upravljanje
    z 22 letno tradicijo v 400 podjetjih
  • Perftech.DSS sklop rešitev za podporo odločanju
  • Perftech.Ciklon neskončno velik predal za dokumente
  • Perftech.Hospitality rešitev za razvajanje gostov
NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 
 

Prijava uporabnikov

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.

IT rešitve

Zavedamo se, da je cilj podjetij konkurenčna prednost, hkrati pa čim večja uspešnost na zahtevnem trgu, k čemur veliko pripomore celovita in prilagodljiva informacijska podpora.
Družina poslovnih rešitev našega podjetja Perftech podpira sodobno in učinkovito poslovanje podjetja v vseh pogledih – od temeljne informacijske infrastrukture do odločanja na najvišji ravni. Uspešno sodelovanje s svetovno znanimi partnerji, bogate izkušnje in lastno znanje nam omogočajo oblikovanje celovitih informacijskih rešitev, ki poslovnim procesom nudijo večjo učinkovitost. Rešitve lahko delujejo samostojno, večjo učinkovitost pa dosežejo, če so med seboj povezane.

Perftech.Largo je celovit informacijski sistem, ki smo ga zasnovali z namenom, da uporabniki različnih nivojev hitro in kadarkoli dobijo želeno  informacijo o poslovanju. S prilagajanjem ERP rešitve vašim zahtevam, s profesionalnim odnosom in odzivnostjo zagotavljamo, da IT rešitev pripomore pri doseganju boljših in konkurenčnih poslovnih rezultatov. Za podporo vodstvu se ta sistem  nadgradi (lahko pa tudi na podlagi drugih virov oziroma drugih poslovnih sistemov) z rešitvijo Perftech.DSS, ki predstavlja Business Intelligence (BI) kot napreden sistem za poslovno obveščanje in sistem za podporo odločanju. Množico podatkov poda v obliki, ki je razumljiva ter hitro in vedno dostopna (Dashboard), kar je uporabno za managerje na raznih nivojih. Tudi optimizacija sistema evidenc vhodne, izhodne in internetne dokumentacije predstavlja velik doprinos k uspešnosti podjetja. Za ustrezno podporo upravljanja dokumentov nudimo dokumentni sistem Perftech.Ciklon. Poleg tega se zavedamo, da se v času hitrega tehnološkega napredka spreminjajo tudi zahteve hotelskih gostov, bolnikov v zdravstvenih ustanovah, potnikov na potovanjih, itn. Prava rešitev je Perftech.Hospitality, ki je orodje za upravljanje hotelskih sob, bolnišničnih sob in ostalih nastanitvenih ustanov. Poudarek je na modernih IPTV storitvah, ki povezujejo zunanjo in notranjo okolico objektov z namenom razvajanja gostov na vsakem koraku.

Poleg programskih rešitev nudimo tudi rešitve s področja računalniškega  in komunikacijskega inženiringa. Skupina strokovnjakov, ki je razpoložljiva 24 h vse dni v letu, podpira sodobne informacijske sisteme in zagotavlja izredno zmogljivost in optimalno izkoriščenost, prilagodljivost ter učinkovit nadzor in upravljanje. Celovita strežniška rešitev se prične z načrtovanjem, izbiro ustrezne strojne in sistemske programske opreme  ter vključuje tako celovite strežniške rešitve za sporočilne sisteme, podatkovne baze, okolje tankih odjemalcev, rešitve za doseganje visoke razpoložljivosti kot tudi virtualizacijo strežniškega okolja. Sodobne informatike si danes prav tako ne moremo predstavljati brez kvalitetne komunikacije, ustrezne opreme in optimalno nastavljene infrastrukture. Vse našteto vam zagotavljamo z ekipo izkušenih tehničnih in prodajnih strokovnjakov.

Za vas z ekipo izkušenih in tehničnih in prodajnih strokovnjakov izdelamo in prilagodimo omenjene rešitve.

Smo vas prepričali? Zaupajte nam svoje želje in nas pokličite!