NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 

Prijava uporabnikov

Perftech.Largo - izid verzije 21.01 in dogodek s partnerji

Razvoj in uvajanje aplikativne programske opreme še naprej ostajata gonilo našega poslanstva. Število uporabnikov programske rešitve Perftech.Largo, ki delajo v različnih modulih, se giblje okoli 12.000 uporabnikov, funkcionalnosti tega poslovnega sistema pa dnevno naraščajo in dobivajo širino tako doma kot tudi v tujini.

Letošnja nova verzija Perftech.Larga 21.01 je bila izdana avgusta in z namenom, da vas seznanimo z bistvenimi novostmi in da se še osebno srečamo, pripravljamo srečanje s poslovnimi partnerji oziroma ključnimi uporabniki.

Zato vas z veseljem vabimo na srečanje 17.11.2017 v Ljubljano na Nebotičniku. Z željo, da vam pripravimo čim bolj prijeten dogodek, prosimo za prijave na spletni povezavi. Podroben opis dnevnega reda in načina prijave na dogodek je opisan tukaj.

Dokument z opisom novosti se nahaja na desni strani ekrana na povezavi prek zelenega kvadrata "Novosti verzije Perftech.Largo" ali na tej povezavi.

V kolikor želite naročiti izvedbo inštalacije nove verzije, pišite na elektronski naslov apo-instalacije@perftech.si in dogovorili se bomo za ustrezen termin.